Kroppsbehandlingar

Man kan säga att alla kroppsbehandlingar är massagebehandlingar med olika effekter och produkter och det är en totalupplevelse på SPA! Kroppspeeling, inpackning och massage det är bara att välja.

* Helgpriser

Korta kroppsbehandlingar i moduler för att sättas ihop som man vill

Kroppsskrubb 20 minuter

Massage 20 minuter

Fuktinpackning 20 minuter

1 modul 395:-

2 moduler 595:-

3 moduler 795:-

 

Kroppsbehandlingar 45 minuter, 695:- / 795:-*

100% skräddarsydd

Skräddarsy din egen behandling i form av material och doft. Välj mellan massagevax för torr hud, massagecreme för fuktfattig hud eller smidig massage olja. Skapa ditt eget universum på doft, välj mellan vanilj-ceder, apelsinblomma, eller citron-petigrain. För män finns en egen manlig doft med mysk, lavendel och ceder. Behandlingen börjar med en salt och sockerskrubb som du själv valt doften till. En skön dusch och där efter en kroppsmassage. Underbart avkopplande.

Athletics Avslankande Cellulite Behandling

Effektiv behandling mot celluliter och förbränning av fett på de områden som är akuta, mage, lår, armar och stuss.

Värmande skön inpackning med fokus på speciella områden, rekommenderas i kur.

Dränerande kylande benbehandling för svullna och trötta ben

För dig med ödem i benen. Kylande inpackning och lymfdränage.

 

Kroppsbehandlingar 60 minuter 850:- / 950:-*

Ceremoni av Orienten / Orientalisk massage ceremoni, massagebehandling med varma stenar som är knutna tillsammans med väldoftande kryddor som peelar huden lätt, Vi börjar med en aroma peeling som följs av en skön dusch, därefter börjar massagen med varma kryddknyten.

Tribal behandling: gör en resa över kontinenten med kaffepeeling, kaktusinpackning och massage i monoiblommans balm med polynesisk massage. Underbart återfuktande upplevelse behandling.

Hanakasumi Missa inte denna fantastiska japanska ritual med enzym peeling lång akupressur fotmassage och väldoftande massage av sheasmör, otrolig behandling för torr hud och för dig som vill ha en riktig upplevelse och avkoppling utöver det vanliga!

Orienten en underbar kroppsbehandling med amber och myrra. Peelingen utförs med keramiksten som du får med dig hem som gåva. Efter peelingen följer en djupgående massage med stretchar ut lederna.

 

Kroppsbehandlingar 75 minuter 925:- / 1025:-*

Signature Slimming treatment

En behandling som attackerar såväl fettceller som celluliter! Med hjälp av peeling, avslankande inpackning i värmefilt och en riktigt tuff bindvävsmassage går vi till angrepp med noga utvalda produkter som passar just din kroppsform och dina typer av celluliter.

Signature Firming treatment

Underbart avkopplande behandling för upp och åt stramande effekt när huden blivit slapp av tex, åldrande, efter graviditet eller snabb vikt minskning. Behandlingen börjar med en mild peeling. Därefter följer en uppstramande massage med serum och vidare en lokalt anpassad inpackning i värmefilt.

Art & Beauty

Underbart skön och omhuldande kroppsbehandling som börjar med en kroppsskrubb efter en varm och skön dusch får du en kroppsmassage och därefter en fuktgivande kroppsinpackning. Under kroppsinpackningen får du en djupgående ackupressurmassage med porslin som är utformat så att vi når dina triggerpunkter på djupet. En upplevelse av doft och välmående för kropp och själ som är svårt att glömma

 

Massage

Vi anpassar alltid massagen efter dig och dina behov, om det är avkopplande, muskelskador, bindvävnadsproblem, kort sagt dina önskemål.

20 minuter 395:- / 495:-*

45 minuter 625- / 725:-*

60 minuter Athletics, djupgående muskelmassage 750:-/850:-

30 minuter Avslankande Bindvävnadsmassage 475:- / 575:-*

 

Fötter

Express 30 minuter 425:-/ 525:-* , Snabb pedikyr, fila, nagelband, lack

Standard 45 minuter 595:- / 695:-*, Normal fotvård, peeling, borttagning av förhårdnader, nagelklippning, nagelband, mjukgörande vård, tillägg för lack 100:-

Spa lyx, med inpackning ,massage och lack 75 minuter 795:- / 895:-*

 

Händer och Naglar

Express 30 minuter 425:-/ 525:-* , Snabb manikyr, fila, nagelband, lack

Standard 45 minuter 595:-/695:-*, handbad, peeling, fila, nagelband, mjukgörande vård.

Spa lyx,nagel och handvård med paraffin inpackning, massage och lack 80 minuter 850:- / 950:-*

 

Vaxning ben

Vaxning halva ben 450:-/ 550:-

Vaxning hela ben 750:- / 850:-

Tillägg bikini linje 275:- / 375:-