Ansiktsbehandlingar

Vi har specialiserat oss på behandlingar, hos oss hittar du det mesta. Vi har mängder med olika ansiktsbehandlingar, vi guidar dig gärna till vilken typ av behandling du vill ha och behöver. Vi använder alltid de bästa produkterna till just dig. Vi skräddarsyr alltid behandling efter hudtyp efter huddiagnos.

Priserna med * avser helgpriser

 

Ansiktsbehandling med helkroppsmassage 120 minuter 1650:-/ 1750:-*

Secrets de Sothys
Detta är absolut det bästa du kan ge någon i present eller unna dig själv. Secrets de Sothys är absolut den mest lyxiga behandlingen vi har, den innehåller everlasting flower som frigör dina lyckoendorfiner du mår som en prinsessa och känner dig lycklig i flera dagar efteråt. Behandlingen börjar med en aroma avkopplingsmassage och fortsätter med en synbart anti-age ansiktsbehandling. Utmärkt för den blivande bruden, jubilaren eller för dig som vill unna dig det bästa. Huden blir slät, rynkorna suddas ut, kroppen glittrar och doftar ljuvligt. Vi avslutar behandlingen med lätt makeup.

 

Signaturbehandlingar från Sothys 75 minuter 895:-/995:-* 

Signaturbehandlingar från Sothys är de bästa ansiktsbehandlingar som du kan ge din hud med snabba resultat och mycket speciella massagetekniker, mycket lyx och avkoppling. För dig som är kräsen och resultat orienterad.

Djuprengörande ansiktsbehandling med portömning och energigivande massage - Energizing Intensive Treatment with Siberian Ginseng Denna djuprengörande ansiktsbehandling ger huden ett helt nytt ljus och bygger upp motståndskraften med hjälp av Sibirisk Ginseng. I behandlingen ingår portömning, energimassage, avslappningsmassage. Behandlingen är till för alla hudtyper och åldrar och har inga kontraindikationer.

Lyftande och rynkkorrigerande ansiktsbehandling - IT Youth treatment Det ultimata och mest kompletta av behandlingar mot åldrande. Huvudingrediens är Saffran, saffron och tripeptider. Gör den som kur på 4 gånger med en veckas mellanrum och din hud blir 6 år yngre med bestående resultat. Lämplig från 25 år och uppåt.I behandlingen ingår rengöring, aha syra, djupgående peeling, rynkkorrigering, bindvävsmassage, avkopplande massage, och lyftande dubbelmask. Unikt behandlingsresultat. Du kan naturligtvis boka denna behandling bara som underhåll för att förebygga rynkor och förslappad hud

Kraftigt återfuktande ansiktsbehandling- Hydrating 3 Ha
Ansiktsbehandlingen för dig som verkligen är torr och/ eller fukt fattig i huden. Unik behandling med mycket massage och otroligt resultat! Upp till 71 % ökning av fukt på bara en enda behandling! Trippel hyaluronsyra ger inte bara en fuktbomb men gör att huden ser mycket yngre ut.

 

Ansiktsbehandling 60 minuter 750:- / 850:-*

Klassisk fundamental Ansiktsbehandling

I våra klassiska ansiktsbehandlingar ställs en huddiagnos efter noggrann rengöring och hudpeeling. I behandlingen ingår por-tömning, plockning av brynen, kort massage, ansiktsmask och avslutande vård.

Acnebehandling - Professionell Correcting treatment är en behandling för dig med problematisk och oren hud.

Behandling mot hyperpigmentering W Om du vill får bort störande pigment fläckar, eller vill bleka ned huden är detta den rätta behandlingen för dig. Rekommenderas som kur. Vill du även bleka pigmentstörningar/ ålderdomsfläckar på händerna tar behandlingen 15 minuter extra.

 

Ansiktsbehandling 45 minuter 650:-, / 750:-*

Ögonlyfts behandling med Anti-agemask - Eye Contour Intensive Treatment
Fantastisk anti-ageing lyftande och dränerande ögonbehandling, med avkopplande dränerande massage som utförs med kylt porslin från Limouge. Häpnadsväckande resultat för trötta ögon, svullnader och åldrande runt ögonpartiet. Vi lägger även en ansiktsmask med "askungeeffekt"

Glycopeel professional AHA syre behandling, slipande ansiktsbehandling med glycolsyra och salisylsyra som är lämpad för dig med fet hud, oren hud, gamla ärr eller pigmentstörningar. I behandlingen ingår även portömning.

Syresättande och renande ansiktsbehandling för trött och glåmig hud - Oxygenating seasonal treatment. Ansiktsbehandling som följer hudens biorytm oavsett vilken period på året det är, en syresättande upplevelse behandling med väldoftande produkter som ökar cellernas aktivitet, extra tillskott av mineraler på vinterhalvåret och extra mycket vitaminer på sommarhalvåret huden får ett fantastiskt lyster och ny fräschör.

Herrarnas egen skräddarsydda behandling -Homme, ansiktsbehandling för män innehåller produkter anpassade för mannens hud. Huden avgiftas och görs ren på djupet och boostas med mineraler från vulkansten, mycket avkopplande massage, en riktig avkoppling som ger en perfekt hud!

Soothing professional treatment 45 min

Ansiktsbehandling för allergiker, känslig hud, eller röd hud med synliga kärl, eller för dig som är torr eller fuktfattig i huden. Behandlingen minskar hettningar och stickningar och ger huden en möjlighet att bygga upp och förstärka hudens immunförsvar på ett skonsamt sätt. Huden blir ordentligt återfuktad och smidig med hjälp av Thermalvattnet Marie Henriette från SPA i Belgien som är känt för dess hälsosamma effekt . Med hjälp av olika och spännande massagetekniker lovar vi dig den ultimata avkopplingen såväl för ansikte och själ. Allergitestade produkter.
(10:- går till vattenprojektet)

 

Korta ansiktsbehandlingar 30 minuter 495:- / 595:-*

Quick-fix facial treatment En snabb uppfriskande behandling för huden för dig som har lite tid men ändå behöver förnya din hud. Behandlingen innehåller rengöring, peeling, massage, ansiktsmask och avslutande crème.

Flash D-tox kur 4 ggr, Flash-D-tox är en avgiftande behandling som gör din hud lysande klar och ren med ett vackert lyster. Behandlingen är på 30 minuter och ger resultat vid första behandlingen. Vi rekommenderar 4 ggr med en veckas mellanrum. Paketpris för 4 behandlingar 1700:-

Syra behandlingar 30 minuter. Slipande ansiktsbehandling med sammansätta syror. Välj mellan anti-age kur, mot fet och problematisk hud eller blekning av pigment. Rekommenderas under vinterhalvåret. En kur är på 10 gånger och man gå varannan vecka. Paketpris betala för 9 gånger och få sista gången utan kostnad. Väljer man att betala för alla behandlingar på en gång är priset 4200:-

Ansiktsbehandling för ungdomar upp till 19 år

För ungdomar upp till 19 år ger vi ett specialpris på en rengörande behandling på 30 minuter

Pris 375:- / 475:-*

 

Korta specialbehandlingar från 450:- / 550:-*

• Färgning av fransar och bryn samt plockning

• Diatermi, borttagning av generande hårväxt eller brustna blodkärl

• Ansiktsvaxning, haka, överläpp, hals, kind

• Epilpro, hårborttagning med ultraljud

Makeup

• Festmakeup 30 minuter 425:- / 525:-*

• Makeup rådgivning 50 minuter 625:- / 725:-*

• Brudsmakeup och håruppsättning 1695:-

• Brudsmakeup 895:-

(Vi gör först en provsminkning och uppsättning innan den stora dagen, ingår i priset)

 Övriga Behandlingar

Lashlift 60 min 550:-

Lashlift med färg 75 min 650:-

"Eye & Browlift treatment"; Lashlift inkl. färgning av fransar och bryn samt plockning/formning av bryn 90 min 795:-

En Lashlift innebär att man permanentar sina egna naturliga fransar så att de får en fin böj, vi använder skonsamma produkter och ger efter behandlingens slut en keratinboost som skyddar och stärker fransarna som innehåller bla vitamin B5, aloe vera och olivolja. Lashlift är ett mycket bra alternativ för dig som inte vill eller kan ha fransförlängning och ger ögonen ett mer vaket utseende!