Kroppsbehandlingar

Man kan säga att alla kroppsbehandlingar är massagebehandlingar med olika effekter och produkter och det är en totalupplevelse på SPA! Kroppspeeling, inpackning och massage det är bara att välja.

* Helgpriser

 

Kroppsbehandlingar 45 minuter, 650:- / 750:-*

100% skräddarsydd

Skräddarsy din egen behandling i form av material och doft. Välj mellan massagevax för torr hud, massagecreme för fuktfattig hud eller smidig massage olja. Skapa ditt eget universum på doft, välj mellan vanilj-ceder, apelsinblomma, eller citron-petigrain. För män finns en egen manlig doft med mysk, lavendel och ceder. Behandlingen börjar med en salt och sockerskrubb som du själv valt doften till. En skön dusch och där efter en kroppsmassage. Underbart avkopplande.

Athletics Avslankande Cellulite Behandling

Effektiv behandling mot celluliter och förbränning av fett på de områden som är akuta, mage, lår, armar och stuss.

Värmande skön inpackning med fokus på speciella områden, rekommenderas i kur.

Dränerande kylande benbehandling för svullna och trötta ben

För dig med ödem i benen. Kylande inpackning och lymfdränage.

 

Kroppsbehandlingar 60 minuter 825:- / 925:-*

Ceremoni av Orienten / Orientalisk massage ceremoni, massagebehandling med varma stenar som är knutna tillsammans med väldoftande kryddor som peelar huden lätt, Vi börjar med en aroma peeling som följs av en skön dusch.

Tribal behandling: gör en resa över kontinenten med kaffepeeling, kaktusinpackning och massage i monoiblommans balm med polynesisk massage. Underbart återfuktande upplevelse behandling.

Hanakasumi Missa inte denna fantastiska japanska ritual med enzym peeling lång akupressur fotmassage och väldoftande massage av sheasmör, otrolig behandling för torr hud och för dig som vill ha en riktig upplevelse och avkoppling utöver det vanliga!

Orienten en underbar kroppsbehandling med amber och myrra. Peelingen utförs med keramiksten som du får med dig hem som gåva. Efter peelingen följer en djupgående massage med stretchar ut lederna.

 

Kroppsbehandlingar 75 minuter 895:- / 995:-*

Signature Slimming treatment

En behandling som attackerar såväl fettceller som celluliter! Med hjälp av peeling, avslankande inpackning i värmefilt och en riktigt tuff bindvävsmassage går vi till angrepp med noga utvalda produkter som passar just din kroppsform och dina typer av celluliter.

Signature Firming treatment

Underbart avkopplande behandling för upp och åt stramande effekt när huden blivit slapp av tex, åldrande, efter graviditet eller snabb vikt minskning. Behandlingen börjar med en mild peeling. Därefter följer en uppstramande massage med serum och vidare en lokalt anpassad inpackning i värmefilt.

 

Massage

Vi anpassar alltid massagen efter dig och dina behov, om det är avkopplande, muskelskador, bindvävnadsproblem, kort sagt dina önskemål.

20 minuter 395:- / 495:-*

45 minuter 595:- / 695:-*

60 minuter Athletics, djupgående muskelmassage 725:-/825:-

30 minuter Avslankande Bindvävnadsmassage 450:- / 550:-*

 

Fötter

Express 30 minuter 425:-/ 525:-* , Snabb pedikyr, fila, nagelband, lack

Standard 45 minuter 595:- / 695:-*, Normal fotvård, peeling, borttagning av förhårdnader, nagelklippning, nagelband, mjukgörande vård, tillägg för lack 100:-

Spa lyx, med inpackning ,massage och lack 75 minuter 795:- / 895:-*

 

Händer och Naglar

Express 30 minuter 395:-/ 495:-* , Snabb manikyr, fila, nagelband, lack

Standard 45 minuter 550:-/650:-*, handbad, peeling, fila, nagelband, mjukgörande vård.

Spa lyx,nagel och handvård med paraffin inpackning ,massage och lack 80 minuter 850:- / 950:-*

 

Vaxning ben

Vaxning halva ben 425:-/ 525:-

Vaxning hela ben 725:- / 825:-

Tillägg bikini linje 250:- / 350:-