Bokning

Bokar gör ni enklast via Boka onlinesystemet. Klicka på Boka tid knappen. Ni kan även ringa 0524-702 07 eller skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så återkommer vi så snart vi kan till er. Självklart är ni även välkomna in för att boka er behandling.

Viktigt

Det är viktigt att ni informerar oss om medicinska besvär (ex. hjärtproblem, högt/lågt blodtryck, sköldkörtelbesvär mm) eller om ni är gravid.

Avbokningsregler

Avbokning senare än 24 timmar före behandlingstillfället debiteras till 100%. Detta gäller alla behandlingar, även presentkort och helg- eller dags paket.

Kroppsbehandlingar

Man kan säga att alla kroppsbehandlingar är massagebehandlingar med olika effekter och produkter och det är en totalupplevelse på SPA! Kroppspeeling ,inpackning och massage ingår alltid.

* Helgpriser

 

Kroppsbehandlingar 45 minuter, 650:- / 750:-*


Skräddarsy din egen behandling i form av material och doft. Skräddarsy din egen behandling i form av material och doft. Välj mellan massagevax för torr hud, massagecreme för fuktfattig hud eller smidig massage olja. Skapa ditt eget universum på doft, välj mellan vanilj-ceder, apelsinblomma, eller citron-petigrain. För män finns en egen manlig doft med mysk, lavendel och ceder. Behandlingen börjar med en salt och sockerskrubb som du själv valt doften till. En skön dusch och där efter en kroppsmassage. Underbart avkopplande.

 

Kroppsbehandlingar 60 minuter 795:- / 895:-*

• Ceremoni av Orienten / Orientalisk massage ceremoni, massagebehandling med varma stenar som är knutna tillsammans med väldoftande kryddor som peelar huden lätt, Vi börjar med en aroma peeling som följs av en skön dusch.

• Tribal behandling: gör en resa över kontinenten med kaffepeeling, kaktusinpackning och massage i monoiblommans balm med polynesisk massage. Underbart återfuktande upplevelse behandling.

• Hanakasumi Missa inte denna fantastiska japanska ritual med enzym peeling lång akupressur fotmassage och väldoftande massage av sheasmör, otrolig behandling för torr hud och för dig som vill ha en riktig upplevelse och avkoppling utöver det vanliga!

Kroppsbehandlingar 75 minuter  895:- / 995:-*

Signature Slimming treatment

En behandling som attackerar såväl fettceller som celluliter! Med hjälp av peeling, avslankande inpackning i värmefilt och en riktigt tuff bindvävsmassage går vi till angrepp med noga utvalda produkter som passar just din kroppsform och dina typer av celluliter.

Signature Firming treatment

Underbart avkopplande behandling för upp och åt stramande effekt när huden blivit slapp av tex, åldrande, efter graviditet eller snabb vikt minskning. Behandlingen börjar med en mild peeling. Därefter följer en uppstramande massage med serum och vidare en lokalt anpassad inpackning i värmefilt.

 

Massage

Vi anpassar alltid massagen efter dig och dina behov, om det är avkopplande, muskelskador, bindvävnadsproblem, kort sagt dina önskemål.

20 minuter 395:- / 495:-*

45 minuter 595:- / 695:-*

30 minuter Avslankande Bindvävnadsmassage 450:- / 550:-*

 

 

 

Fötter 

• Express 30 minuter 395:-/495:-* , Snabb pedikyr, fila, nagelband, lack

• Standard 50 minuter 595:- / 695:-*, Normal fotvård, peeling, borttagning av förhårdnader, nagelklippning, nagelband, mjukgörande vård

• Spa lyx, med inpackning ,massage och lack 80 minuter 795:- / 895:-*

 

Händer och Naglar

• Express 30 minuter 395:-/ 495:-* , Snabb manikyr, fila, nagelband, lack

• Standard 45 minuter 550:-/650:-*, handbad, peeling, fila, nagelband, mjukgörande vård.

• Spa lyx,nagel och handvård med paraffin inpackning ,massage och lack 80 minuter 795:- / 895:-*

 

Vaxning ben

Vaxning halva ben 395:-

Vaxning hela ben 695:-

Tillägg bikini linje 195:-

Boka tid

Boka tid online.

Boka tid

Checka in

Se oss på FB

Login Form

Skapa ett konto för att få tillgång till mer information samt att ta del av specialerbjudanden som vi distribuerar via e-post. Konton skapade utan riktiga namn kommer att raderas.