Bokning

Bokar gör ni enklast via Boka onlinesystemet. Klicka på Boka tid knappen. Ni kan även ringa 0524-702 07 eller skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så återkommer vi så snart vi kan till er. Självklart är ni även välkomna in för att boka er behandling.

Viktigt

Det är viktigt att ni informerar oss om medicinska besvär (ex. hjärtproblem, högt/lågt blodtryck, sköldkörtelbesvär mm) eller om ni är gravid.

Avbokningsregler

Avbokning senare än 24 timmar före behandlingstillfället debiteras till 100%. Detta gäller alla behandlingar, även presentkort och helg- eller dags paket.

Behandlingar

Vårt jobb är att rekommendera behandlingar som passar ditt behov.

Det kan vara för tillfället eller för att behandlas i kurform, (flera gånger) för att uppnå just det resultatet som du önskar. Vi anpassar alla produkter efter dig, din hudtyp, din önskade effekt. Man kan uppnå mycket bra resultat idag både för ansikte och kropp med hjälp av rätt behandlingsprogram och produkter. Rådfråga gärna oss när du kommer till oss, så att vi kan uppnå dina önskningar på bästa möjliga sätt.

Behandlingar är inte bara underbart skönt och skänker frid i själen de har också en effekt på din hud, din kropp och ditt totala välmående. När du bokar någon av våra sköna behandlingar  kan du även boka till vår mysiga spa/ relax avdelning, ta med dig handduk och badkläder när du kommer till oss för behandling så förlänger du ditt SPA besök till en billig peng.

Observera att ni måste meddela om ni vill använda SPA avdelningen i samband med att ni bokar era behandlingar.

Boka tid hos oss på boka tid knappen här till höger.

Boka tid

Boka tid online.

Boka tid

Checka in

Se oss på FB

Login Form

Skapa ett konto för att få tillgång till mer information samt att ta del av specialerbjudanden som vi distribuerar via e-post. Konton skapade utan riktiga namn kommer att raderas.