Bokning

Bokar gör ni enklast via Boka onlinesystemet. Klicka på Boka tid knappen. Ni kan även ringa 0524-702 07 eller skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så återkommer vi så snart vi kan till er. Självklart är ni även välkomna in för att boka er behandling.

Viktigt

Det är viktigt att ni informerar oss om medicinska besvär (ex. hjärtproblem, högt/lågt blodtryck, sköldkörtelbesvär mm) eller om ni är gravid.

Avbokningsregler

Avbokning senare än 24 timmar före behandlingstillfället debiteras till 100%. Detta gäller alla behandlingar, även presentkort och helg- eller dags paket.

Relax

 

Relaxavdelningen är varje spa anläggnings hjärta, så är det också hos oss, du kan ta någon förfriskning i vårt barkök, sitta

med en bok framför öppna spisen, göra ditt eget spaprogram med ångbastu, bubbelpool, äventyrsduschar, bastu och även vara ute på soldäcket och bada och sola när det är fint väder på sommaren.

Vi har privata omklädningsbås och du har tillgång till skåp som du låser in dina privata tillhörigheter i. Du behöver i princip inte ta med dig någonting mer än badkläder och ett par badtofflor. Du har tillgång till hårblås och makeup om du behöver.
Sollidens SPA är för både kvinnor och män, dock ej barn under 13 år. Vi respekterar varje individ och hoppas att du kan respektera våra regler.

Vi vill gärna att du använder dig av bikini eller handdukar i bastun för allas trevnad.

Vår relax är en mysig , privat och rofylld oas där det är meningen att du ska kunna känna dig bekväm oavsett om du deltar i ett sällskap eller kommer ensam. Vårt mål är att aldrig ha mer än 10 spa gäster åt gången för att bibehålla så mycket lugn, ro och integritet som möjligt.

För slutna sällskap och gruppbokningar finns det naturligtvis plats för fler.

Det som är unikt och mysigt med Solliden är att man kan boka privata grupper och ni har SPA avdelningen för er själva, hur ofta kan man göra det?

 

Boka tid

Boka tid online.

Boka tid

Checka in

Se oss på FB

Login Form

Skapa ett konto för att få tillgång till mer information samt att ta del av specialerbjudanden som vi distribuerar via e-post. Konton skapade utan riktiga namn kommer att raderas.