Bokning

Bokar gör ni enklast via Boka onlinesystemet. Klicka på Boka tid knappen. Ni kan även ringa 0524-702 07 eller skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så återkommer vi så snart vi kan till er. Självklart är ni även välkomna in för att boka er behandling.

Viktigt

Det är viktigt att ni informerar oss om medicinska besvär (ex. hjärtproblem, högt/lågt blodtryck, sköldkörtelbesvär mm) eller om ni är gravid.

Avbokningsregler

Avbokning senare än 24 timmar före behandlingstillfället debiteras till 100%. Detta gäller alla behandlingar, även presentkort och helg- eller dags paket.

Köp presentkort

 

Presentkort är alltid väldigt roligt att få i present, särskilt när det gäller något så personligt som att få ta hand om sig själv och unna sig en liten guldkant på tillvaron. Många tycker det är en hel upplevelse att få en behandling och lite ompyssling, alla människor behöver det ibland.

Du kan handla presentkort till nära och kära i vår butik, men du kan också beställa av oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ringa oss så skickar vi dem hem till dig med en faktura. Presentkorten gäller i ett år och man kan skriva belopp eller välja en behandling, inget presentkort är för litet eller för stort. Vi hjälper dig gärna.

Boka tid

Boka tid online.

Boka tid

Checka in

Se oss på FB

Login Form

Skapa ett konto för att få tillgång till mer information samt att ta del av specialerbjudanden som vi distribuerar via e-post. Konton skapade utan riktiga namn kommer att raderas.