Bokning

Bokar gör ni enklast via Boka onlinesystemet. Klicka på Boka tid knappen. Ni kan även ringa 0524-702 07 eller skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så återkommer vi så snart vi kan till er. Självklart är ni även välkomna in för att boka er behandling.

Viktigt

Det är viktigt att ni informerar oss om medicinska besvär (ex. hjärtproblem, högt/lågt blodtryck, sköldkörtelbesvär mm) eller om ni är gravid.

Avbokningsregler

Avbokning senare än 24 timmar före behandlingstillfället debiteras till 100%. Detta gäller alla behandlingar, även presentkort och helg- eller dags paket.

Solliden

Huset byggdes ursprungligen 1905 och betecknades som Stora Östergård. Gården är ett av de äldsta husen i Munkedal. Så småningom styckades marken av och huset döptes till Solliden. Solliden har genom åren förutom att vara privatbostad även används som café och pensionat, och olika typer av handelsverksamhet.

Vi övertog huset 2001 och har sedan dess långsamt renoverat och byggt ut det. Idag är huset ca 420 kvadratmeter och i ett till tre plan.

Plan ett som är störst inrymmer SPA avdelningen. På plan två finns kök, matsal, sällskapsrum och en svit. Plan tre rymmer tre dubbelrum.

Vi har försökt att bibehålla husets otroliga charm, men ändå gått en balans för vår tids moderna standard. Huset är spännande med många olika varianter av stil och inredning i en skön harmoni, vi har hämtat inspiration från Kanada, Frankrike, Medelhavet och Orienten.

 

Huset ligger mitt i Munkedals centrum och har ett härligt läge som är lugnt och insynsskyddat, när du kommer in på Solliden känns det som du kommer till en annan värld. Du har gångavstånd till stationen, bank, post, affärer så alla bekvämligheter ligger inom räckhåll.

 

Munkedal har mycket vackert att erbjuda; laxfiske, kanot paddling, golf, nära till salta bad och sjöar, naturen är varierande och vacker, dessutom ligger våra populära fiskesamhällen inom 30 minuters bilresa, Grebbestad, Smögen, Hamburgersund, Hunnebostrand, Fjällbacka, Lysekil och mycket mer.

 

Boka tid

Boka tid online.

Boka tid

Checka in

Se oss på FB

Login Form

Skapa ett konto för att få tillgång till mer information samt att ta del av specialerbjudanden som vi distribuerar via e-post. Konton skapade utan riktiga namn kommer att raderas.