Bokning

Bokar gör ni enklast via Boka onlinesystemet. Klicka på Boka tid knappen. Ni kan även ringa 0524-702 07 eller skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så återkommer vi så snart vi kan till er. Självklart är ni även välkomna in för att boka er behandling.

Viktigt

Det är viktigt att ni informerar oss om medicinska besvär (ex. hjärtproblem, högt/lågt blodtryck, sköldkörtelbesvär mm) eller om ni är gravid.

Avbokningsregler

Avbokning senare än 24 timmar före behandlingstillfället debiteras till 100%. Detta gäller alla behandlingar, även presentkort och helg- eller dags paket.

Kurbad

Kurbad 20 minuter 350:- / 450:-* (priser med * avser helgpris)

Våra kurbad är mycket effektiva och har den effekten du önskar. Ta dig tid att koppla av under vår stjärnhimmel. Muskelavslappnande och avkopplande, bra för dig som har ont i muskler och är stel i kroppen.

Njutningsbad: Aroma terapi, Guldbad, Blombad.

Mineralbad; cellförnyande och stimulerande

Avslankande aromaterapi bad.

Klassisk Thallassoterapi, bra för dig med eksem, psoriasis och torr hud.

Vi rekommenderar gärna dig ett bad som passar efter dina behov, det finns en del kontraindikationer eftersom produkterna är mycket effektiva, därför är det bra om du talar om för oss om du är gravid, har hjärtfel, sköldkörtel avvikning eller om det är något annat som berör din hälsa.

 

 

Boka tid

Boka tid online.

Boka tid

Checka in

Se oss på FB

Login Form

Skapa ett konto för att få tillgång till mer information samt att ta del av specialerbjudanden som vi distribuerar via e-post. Konton skapade utan riktiga namn kommer att raderas.