Bokning

Bokar gör ni enklast via Boka onlinesystemet. Klicka på Boka tid knappen. Ni kan även ringa 0524-702 07 eller skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så återkommer vi så snart vi kan till er. Självklart är ni även välkomna in för att boka er behandling.

Viktigt

Det är viktigt att ni informerar oss om medicinska besvär (ex. hjärtproblem, högt/lågt blodtryck, sköldkörtelbesvär mm) eller om ni är gravid.

Avbokningsregler

Avbokning senare än 24 timmar före behandlingstillfället debiteras till 100%. Detta gäller alla behandlingar, även presentkort och helg- eller dags paket.

Projekt rent vatten

Projekt rent vatten

När du tar en behandling eller sparitual som är markerat med blått i vår meny och/eller köper produkter från serien SPA av Sothys produkter bidrar du till projektet Rent Vatten Vän, där vi tillsammans hjälper till att finansiera vattentankar i Afrika för barn och föräldrar utan vatten. SPA betyder hälsa genom vatten på latin och vi anser att rent vatten borde vara en mänsklig rättighet som tillhör alla. Genom ditt bidrag får barnen hjälp till ett bättre och hälsosammare liv. Mer information kan du hitta på www.esperlind.se

Vi tackar dig för att du bidrar.
Med vänliga hälsningar / Sollidens SPA i samarbete med Sothys-Paris.

Boka tid

Boka tid online.

Boka tid

Checka in

Se oss på FB

Login Form

Skapa ett konto för att få tillgång till mer information samt att ta del av specialerbjudanden som vi distribuerar via e-post. Konton skapade utan riktiga namn kommer att raderas.